Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Хмельницький міськрайонний суд арештував раніше судимого громадянина Франції, підозрюваного у контрабанді та незаконному поводженні зі зброєю, до 19 вересня з альтернативою внесення грошової застави на суму 140490 грн.

Про це свідчить ухвала суду від 26 липня.

За даними досудового розслідування, француз, хотів придбати на території України вогнепальну зброю та бойові припаси, без законого дозволу. Він упродовж червня-липня 2019 року відшукав менканця Хмельницької області.

Останньому було доручено знайти військовослужбовців, які проходили службу в зоні проведення ООС і домовитись про придбання у них автомата «АКСУ-74», бойового пістолету та бойових припасів до них, для подальшого вивезення вказаних предметів на власному легковому автомобілі до країн Євросоюзу.

23 липня підозрюваний придбав три пістолети Макарова і автомат Калашникова, які помістив у спеціально обладнані схованки всередині салону автомобіля “Рено”. На митному посту «Краковець» хотів проїхати «зеленим коридором», однак митники його зупинили та викрили на контрабанді.

У разі доведення вини громадянину Франції загрожує позбавлення волі до 7 років.

Джерело.

2ogoloshenya