Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Діти закидали жінку камінням та обматюкали її через те, що вона попросила їх піти з двору.

Подія трапилась у Новомосковську на Дніпропетровщині, написали в групі "Подслушано Новомосковск Украина".

"Група підлітків практично кожен день збирається у дворі, грає музика в колонках на весь двір, крики, лайка, можуть ганяти місцевих тварин, ламають квіти. Жінка, яку дістала вже ця компанія, вийшла і попросила піти, на що почула купу лайки та образ", - написали в групі.

У відповідь на зауваження підлітки почали вживати нецензурну лексику.

"Ці "діти" вирішили, що цього мало і почали кидати камінням прямо в жінку, кілька разів потрапили, обливали водою. Пара дорослих заступилися, всі заспокоїлися", - додали свідки події.

Поліція та батьки дітей не коментують ситуацію.

"Батьки деяких живуть у цьому ж дворі, реакції на поведінку нуль. Викликали поліцію, проблема не вирішилася, діти просто розбіглися, коли приїхала машина", – підкреслили в групі.

Користувачі пишуть гнівні коментарі під постом у мережі.

"Якщо хтось впізнає свою дитину на фото, прохання провести виховні бесіди або зберемо небайдужих жителів будинку і будемо діяти по-іншому, якщо батьки не навчили своїх дітей нормально себе вести. Таке відчуття, що вибігли з лісу, гірше за мавп", - коментують підписники.

Джерело.

2ogoloshenya