Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У п'ятницю 9 липня Зеленський уповноважив Безсмертного представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи замість Моцика. 

Президент України Володимир Зеленський увільнив Романа Безсмертного від виконання обов'язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи.

Відповідний указ № 596/2019 від 13 серпня розміщений на сайті глави держави. «…увільнити Безсмертного Романа Петровича від виконання обов'язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи», - йдеться в документі. Як повідомляв УНІАН, 9 липня 2019 року президент України Володимир Зеленський уповноважив Романа Безсмертного представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи замість Олександра Моцика. У 2015 році Роман Безсмертний був призначений представником України в політичній підгрупі ТКГ. У квітні 2016 року вийшов з Мінського процесу.

Джерело.

2ogoloshenya