Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Харкові дільничний інспектор Слобідського відділу поліції побив 68-річного чоловіка.

Як розповів потерпілий Сергій Слинько, він з дружиною повертався додому на трамваї з онкодиспансеру. Поруч на кріслі, призначеному для інвалідів, сидів молодик. Жінка сказала, що пасажир займає спеціальне місце, додавши, що може показати посвідчення по інвалідності. Однак хлопець відповів нецензурною лайкою.

"Коли я це почув, то смикнув хлопця за плече і сказав: "Ти що, з глузду з'їхав, вона тобі в бабусі годиться". Він мовчки повернувся і вдарив мене кулаком в обличчя. Я кинувся на нього у відповідь, зав'язалася бійка, — розповідає чоловік.

Коли водій трамвая сказала, що викликає поліцію, пенсіонер намагався скрутити кривдника, щоб передати правоохоронцям. Але молодий чоловік вдарив головою пенсіонера в лоб і вискочив з трамвая. Про це пишуть "Коментарі. Харків".

У цей момент хтось крикнув, що це дільничний. Тоді з трамвая вискочили ще кілька чоловіків. Коли він побачив, що я його наздоганяю, він розвернувся і знову кинувся на мене, — згадує потерпілий.

Людям вдалося затримати хлопця і зупинити проїжджий повз поліцейський патруль.

З'ясувалося, що хлопець - це 23-річний дільничний інспектор Слобідського відділу поліції Харкова Вадим Порфірьєв.

Згодом потерпілого пенсіонера з розсіченнями, гематомою та саднами на голові госпіталізували до 4-тої невідкладної допомоги. Чоловік проходив лікування у відділенні нейрохірургії, йому наклали кілька швів. Він написав заяву в поліцію.

Як повідомили "Коментарям" у відділі комунікації поліції області, дільничого інспектора від роботи не відсторонений, оскільки таке рішення приймає суд за клопотанням слідства.

Матеріали передані в обласну прокуратуру. Згідно з рішенням керівництва відбудеться службова перевірка щодо даного співробітника.

Якщо його вина підтвердиться, інспектора притягнуть від дисциплінарної відповідальності аж до звільнення, — поінформували в поліції.

Джерело.

2ogoloshenya