Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Зелені номери вводять для електромобілів. Закон, й він набуде чинності з 1 січня 2020 року.

На сайті Верховної ради повідомляють, що законом доручається Міністерству внутрішніх справ, Мінекономрозвитку, Мінрегіону, Міністерству охорони здоров'я, Державній службі з надзвичайних ситуацій протягом 6 місяців після офіційної публікації документа ввести номера для електромобілів із зеленим кольором шрифту, а також встановити вимоги до паркомісць для електрокарів.

Також законом даним відомствам доручається вести дорожні знаки "Для електромобілів", "Крім електромобілів", "Станція зарядки електромобілів".

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський підписав відповідний Закон, й він набуде чинності з 1 січня 2020 року.

Також документ передбачає штрафи за порушення вимог до паркомісць для електромобілів. Законом визначаються штрафи в розмірі 340-510 гривень за зупинку або стоянку авто на місці для електрокарів або створення перешкод водіям таких авто.

Інспекторам з паркування надається право в такому випадку затримати автомобіль порушника, у тому числі за допомогою евакуатора.

Джерело.

2ogoloshenya