Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Інспектор, запинивши автомобіль, не знайшов номера шасі і через це зробив висновок, що номер знищено.

На підставі його здогадок автіку затримали та евакуювали на штрафмайданчик для проведення експертизи. Котра встановила, що номер шасі знаходиться у передбаченому місці, змінам не піддавався та є первинним.

Причиною непорозуміння стало те, що інспектор не знав де знаходиться номер шасі цього авто. Після експертизи транспортний засіб повернули водієві, але стягнули з водія витрати на евакуацію до штрафмайданчика та зберігання.

Виявилося, що крім того водій був змушений декілька разів їхати до поліції для надання пояснень та забрати своє авто з штрафмайданчика. Коли йому вдалося забрати відібране, водій звернувся до суду з вимогою повернути понесені витрати. Вінницький апеляційний суд рішенням від 07.06.2019 стягнув на користь водія 11 тисяч моральної та матеріальної шкоди.

Крім того, водієві повернуть витрати на евакуацію і зберігання авто на штрафманданчику та дизпаливо на вимушені поїздки до поліції. 

Джерело.

2ogoloshenya