Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Рейс російської авіакомпанії «S7 Airlines» порушив заборону на польоти над територією України.

Російський лайнер вилетів із італійського Барі до Москви, сьогодні о 13:44 годині і близько 15:00 влетів у повітряний простір України. Мало того, Boeing 737-8LP пролетів над Львовом та Луцьком та вилетів з України у повітряний простір Білорусі в районі населеного пункту Бутове.

Близько 30 хвилин повітряне судно порушувало повітряний простір України. Про це повідомляє Львівський портал.

В небі над Луцьком літав російський лайнер. ФОТО
 
В небі над Луцьком літав російський лайнер. ФОТО
 
Близько 30 хвилин повітряне судно порушувало повітряний простір України.
В небі над Луцьком літав російський лайнер. ФОТО
 

Нагадаємо, що українське небо закрите для російських літаків із 26 листопада 2015 року. Прийняте рішення обумовлене систематичним порушенням правил польотів і порядку використання повітряного простору України з боку російських авіаперевізників (через окупацію Криму – ред.), та має на меті попередити будь-які можливі провокації в повітряному просторі України.

До слова, Російська Федерація зупинила видачу дозволів на проліт території РФ українськими авіакомпаніями ще в серпні 2014 року.

«S7 Airlines» (офіційна назва ВАТ «Авіакомпанія «Сибір») – російська авіакомпанія, що володіє найбільшою в Росії мережею внутрішніх маршрутів.

2ogoloshenya