Картинки по запросу Володимира Рубана

Український волонтер Гайде Різаєва заявив, що сьогодні співробітники українських спецслужб затримали керівника українського центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана.

За інформацією Різаєвої, затримання відбулося неподалік від контрольно-пропускного пункту в'їзду / виїзду через лінію розмежування «Майорське» на дорозі між окупованим містом Горлівка та підконтрольним Україні містом Бахмут при спробі перетину лінії розмежування з забороненим «товаром».

«Рубан Володя (він же - Гарбузюк) «залетів» під можливість поповнити «обмінний фонд України» ... Він був затриманий нещодавно в Майорську нашими спецслужбами ... На совісті даного «не знаю як його назвати» сотні зданих в полон за «красивою і продуманою ФСБ» схемою наших хлопців ... сотні покалічених доль і смертей, смерть мого батька і моєї дитини, якому від побиття в полоні так і не дали з'явитися на світ», - зазначила Різаєва.

Правоохоронці затримання не коментують, але сам факт затримання не заперечують. За місцем проживання дружини Рубана було проведено обшук. В «Офіцерському корпусі», в домі побували співробітники СБУ, шукали якісь рукописи і засоби зв'язку. Співрозмовник сумнівається в законності проведення обшуку і вважає, що все це може бути провокацією, спрямованою на дискредитацію Рубана.

Ввечері 8 березня у YouTube було поширено відео з назвою «Переговірника Володимира Рубана затримали недалеко від КПП «Майорське».

Джерело

2ogoloshenya