Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У мережі з'явилося відео, на якому президент України Володимир Зеленський нібито штовхає на публіці міністра оборони Степана Полторака.

Скандальний інцидент стався на території Міністерства оборони, де проходила презентація мобільних житлових модулів для бійців Збройних сил України. На кадрах видно, як Зеленський веде розмову з заступником керівника Офісу президента Русланом Рябошапкой та ще одним чоловіком. В якийсь момент він різко розвертається і нібито відштовхує від себе Полторака, який стоїть поруч.

У той же час в коментарі InfoResist прес-секретар Міністра оборони Вікторія Кушнір заявила, що Зеленський не штовхав Полторака, як це могло здатися з відео.

"Інформація не відповідає дійсності. Він (Полторак) і Хомчак зробили крок назад, щоб президент поспілкувався із заступником голови Офісу президента", - сказала вона, додавши, що дане відео приклад маніпуляції.

Також Кушнір додала, що президент жестикулював.

"Діалог був конструктивним протягом усієї зустрічі", - підсумувала вона.

Джерело.

2ogoloshenya