Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади сім українських дипломатів у 12 державах. Відповідні укази №530-536/2019 оприлюднено на сайті глави держави.

Так, своїм указом Президент звільнив Сергія Паська з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Йорданському Хашимітському Королівстві.

Крім того, Зеленський звільнив Юрія Дюдіна з посад Надзвичайного і Повноважного Посла України в Аргентинській Республіці, Чилі за сумісництвом.

Звільнено було також Тетяну Іжевську з посад Надзвичайного і Повноважного Посла України у Ватикані та Надзвичайного і Повноважного Посла України при Суверенному військовому Ордені Госпітальєрів Святого Іоанна Єрусалимського, Родосу і Мальти за сумісництвом.

Крім того, глава держави підписав указ про звільнення Валентина Шевальова з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України у Туркменистані.

Також Президент звільнив Бориса Гуменюка з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Кіпр.

Крім того, було звільнено Олексія Шовкопляса з посад Надзвичайного і Повноважного Посла України в Соціалістичній Республіці В’єтнам та Надзвичайного і Повноважного Посла України в Королівстві Камбоджа за сумісництвом.

Звільнено було і Петра Литвина з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Вірменія.

Нагадаємо, раніше Зеленський ініціював початок оновлення дипломатичного корпусу України. Вже прийнято рішення про заміну 12 керівників посольств по всьому світу.

Джерело.

2ogoloshenya