Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Президент повідомив, що кандидатуру на посаду голови Миколаївської ОДА усе ще шукають.

Президент України Володимир Зеленський запропонував в.о. голови Миколаївської ОДА В'ячеславу Боню написати заяву про звільнення.

Як повідомляє прес-служба глави держави, про це президент заявив під час ознайомлення з інфраструктурою та умовами функціонування Миколаївського міжнародного аеропорту 17 липня.

Зеленський зазначив, що з ремонтом аеропорту склалася дивна ситуація, яка викликає багато питань.

За його словами, це стосується ефективності використання коштів. «Крім того, ремонт супроводжують постійні скандали – судові справи щодо фірми-підрядника, трагічна ситуація з попереднім директором аеропорту Волошиним», - йдеться у повідомленні.

Президент поцікавився у гендиректора аеропорту Федора Барни, скільки треба коштів і які строки добудови, який пасажиропотік. Керівник летовища розповів, що останніми були чартерні польоти в липні, а регулярні рейси не літають, зокрема через брак диспетчерів. Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк відповів, що диспетчерів не направляють саме через відсутність завантаження і чітких графіків регулярного авіасполучення. Президент звернувся з проханням направити диспетчерів на певний період – для експерименту, а гендиректор аеропорту має забезпечити авіаперевізників.

«Присутні журналісти та активісти закликали президента допомогти, щоб було проведено розслідування щодо використання коштів на ремонт летовища. Крім того, наголошувалося, що в області є проблема з криміналітетом, рейдерськими захопленнями, корупцією тощо», - повідомили у прес-службі.

«Ви робите такий вираз обличчя, наче ви ні до чого і перший раз прийшли. Чому ви до людей ставитесь, як до скотів?... Усі кажуть, що Миколаїв є бандитським містом. Це нормально? Чиновники поводяться, як бандити», – звернувся до присутніх миколаївських чиновників Зеленський.

Глава держави також повідомив, що нині шукають кандидатуру на посаду голови Миколаївської ОДА, та закликав активістів запропонувати, кого вони хотіли б бачити очільником облдержадміністрації.

Нагадаємо, Зеленський під час зустрічі з керівниками Київської області зі скандалом вигнав секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка, заявивши про його судимість і назвавши «розбійником».

Спочатку чиновник заявив про наміри подати на Зеленського в суд, але надалі відмовився від позову на президента

Джерело.

 

2ogoloshenya