Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Хабар людям, які повинні контролювати вагу зерновозів — 400 гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів співвласник і генеральний директор компанії «ТІС» Андрій Ставніцер.

Бізнесмен висловив своє незадоволення ситуацією яка відбувається в країні з перевантаженими зерновозами, зокрема, роботою «Укртрансбезпеки», яка повинна контролювати перевантаження.

«До нас приходять машини, які важать і 50 і 80 тонн (обмеження 40). Дороги — через ці фури в тому стані, про який ви в курсі. У терміналів немає ніяких розпоряджень на перевантажені авто. Ніяких інструкцій, ні слова», — йдеться в повідомленні.

Він пояснив, чому термінали приймають перевантаженні авто, зокрема:

  • Немає ніяких інструкцій, що забороняють приймати;
  • Якщо на терміналі відмовляться приймати, фура вивантажиться у конкурентів, тому що правил немає ні у кого;
  • Якщо зерновоз не вивантажити, то він поїде в інше місце і продовжить «вбивати» дороги. «А так його розвантажили і трошки врятували дорожнє покриття».

«Ось і ще одне джерело готівки, яке не вичерпується на багатих просторах української землі», — додав Ставніцер.

Джерело.

2ogoloshenya