Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Ведучий "24 каналу" Артем Овдієнко опублікував звернення до президента РФ Володимира Путіна і анонсував телеміст Київ – Тбілісі із грузинським телеканалом "Руставі 2".

 12 липня український телеведучий Артем Овдієнко опублікував у Facebook звернення до президента РФ Володимира Путіна за мотивами заяви грузинського ведучого телеканала "Руставі 2" Георгія Габунії.

"Колеги з "Руставі 2" не дадуть збрехати. Путін, ти х...йло. І що раніше ми тебе побачимо у труні в білих капцях, то більше сапераві та цинандалі ми разом вип'ємо в цей радісний день. Але доки твій ботокс ще остаточно не проїв твій мозок, поясни мені, чого ти до нас лізеш? Чого тобі не сидиться рівно на твоїй миршавій дупі, що ти все до нас лізеш і лізеш? До нас, в Україну, Грузію, Молдову", – заявив він.

Телеведучий зазначив, що у президента РФ проблем "по самі вуха" у власній країні.

"Як не повінь, яку в тебе твої МНСники проспали, то старий радянський підводний човен у тебе тоне, який ти перефарбував і з невинним поглядом називаєш сучасною грізною зброєю. Як не черговий літак, зібраний із лайна й палиць, у тебе розбивається, то черговий тисячакілометровий нафтопровід засмічують. Тому що ти за 20 років свого правління вже просрав усі полімери. Це не ми з грузинами маємо нагадувати, що ти х...йло, це твої росіяни мають тобі таке говорити, і вже скажуть дуже скоро", – підкреслив він.

Овдієнко додав, що доки росіяни мовчать, Путін лізе в Україну зі своєю "братньою бл...дською любов'ю", тому українцям треба порадитися зі своїми братами-грузинами, як захищатися від "сраного русского мира". Він оголосив, що "24 канал" проведе телеміст Київ – Тбілісі з "Руставі 2".

"Дивитися можна і росіянам, але для цього вам потрібно взяти у РПЦ довідку про надійність духовних скріп. Завірте на роботі, у вашого парторга з "Единой России" і покажіть потім у ФСБ, щоб вони вам талон на двогодинний інтернет видали", – підсумував він.

7 липня телеведучий грузинського каналу "Руставі 2" Георгій Габунія російською мовою звернувся до Путіна, назвавши того "сукою бродячою", "лайном собачим", "смердючим окупантом" тощо. "Пішов ти у сраку, Володю. Іди на х...й разом зі своїми рабами. Їб...в я твою матусю", – заявив ведучий.

Керівництво "Руставі 2" перепросило. У ніч на 8 липня під телеканалом зібралися протестувальники, які вимагали звільнити Габунію. Через загрозу безпеці телеканал на кілька годин припинив мовлення.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що матюки на адресу глави Кремля, що прозвучали в ефірі грузинського телеканала "Руставі 2", є "великою ганьбою для грузинів".

8 липня стало відомо, що Габунію усунули від роботи на два місяці, але звільняти не планують.

Із 8 липня Росія у зв'язку з антиросійськими протестами у Тбілісі припинила авіасполучення з Грузією.

Державна дума РФ 8 липня запропонувала російському уряду у відповідь на образу Путіна заборонити постачання із Грузії до РФ вина й газованої води.

 

Джерело.

2ogoloshenya