Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Секретар міськради Борисполя Ярослав Годунок обурений тим, що його конфлікт із президентом Володимиром Зеленським використали як провокацію проросійські ЗМІ, і заявив, що передумав подавати на нього до суду.

Про це він сказав у відео, оприлюдненому уночі, пише "Главком"

"Через те, що інцидент використали проросійські сили і телеканали, і намагаються зробити із цього провокацію, тому я вийшов в ефір. Я один із тих, хто закликав голосувати за нашого президента", - сказав Годунок.

Він пояснив, що конфлікт на нараді 10 липня із президентом виник тому, що "оточення Зеленського подало неправдиву інформацію".

"Це невелике непорозуміння, яке завтра минеться", - заявив посадовець.

"Я не хочу розхитувати ситуацію в країні, коли ворожі канали намагаються використати цю ситуацію як провокацію і показати в поганому світлі нашого президента", - зауважив секретар Бориспільської міськради.

Джерело.

2ogoloshenya