Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Дієтолог проекту "Зважені та щасливі" Світлана Фус назвала основні причини зайвої ваги.

За словами жінки, вони пов'язані з порушеним харчуванням.

Причини зайвої ваги:

  1. Неадекватно оцінюємо обсяг з'їденого. Тому краще завести щоденник для запису всього з'їденого за день для контролю не тільки кількості, але і якості споживаної їжі.
  2. Зменшуємо шкоду з'їденого і випитого нами. Помилково вважати, що пляшка солодкої газованої води або маленький пакетик чіпсів ніяк не вплинуть на наш вагу.
  3. Не приділяємо належної уваги фізичним навантаженням, адже саме вони підвищують швидкість обміну речовин в організмі. Не потрібно відразу бігти марафон, досить знайти саме той вид активності, який підходить для вас. Необхідно зробити фізичне навантаження частиною свого повсякденного життя.
  4. Обмежуємо себе в жирах, а їх потрібно їсти. В іншому випадку тіло почне переводити спочатку вуглеводи, а потім і білок в запаси жиру.

Джерело.

2ogoloshenya