Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В яку країну найкомфортніше переїжджати на нове місце проживання? Дослідження такого роду провела туристична компанія "Globehunters", взявши в якості основних критеріїв такі сфери, як дорожнеча, якість життя, рівень зайнятості, безпеку і т. Д.

"Globehunters" склала рейтинг 34 з 36 розвинених країн-членів Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), в яку входить і Ізраїль. У рейтингу не брали участь Туреччина і Люксембург. Десять критеріїв відбору виглядали так: дорожнеча, якість життя, середній дохід, рівень трудової зайнятості, охорона здоров'я, безпека, прийом іммігрантів і вартість виховання дітей. Кожен з цих критеріїв підрозділяється ще на ряд характеристик.

На превеликий жаль, Ізраїль в цьому рейтингу зайняв лише 33-е місце, випередивши лише Угорщину, що знаходиться на останньому місці в списку. Головна причина такого низького рейтингу - висока вартість життя. За дорожнечею наша країна займає 30-е місце - після Норвегії та Швейцарії. Другим негативним фактором, також не став сюрпризом, є безпека. Тут Ізраїль знаходиться на 32 місці. Серед позитивних факторів життя в Ізраїлі - висока тривалість життя (82,2). Тут Ізраїль займає 5-е місце.

Яка ж десятка країн, найбільш сприятливих для еміграції? Вона виглядає наступним чином: на 10-му місці - Норвегія, на 9-му - Нідерланди, на 8-му - Австралія, на 7-му - США, на 6-му місці - Швеція, на 5-му - Німеччина, на 4-м - Нова Зеландія, на 3-му - Канада, на 2-му - Австрія, на 1-му місці - Ісландія.

Джерело.

2ogoloshenya