Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Москаль вважає, що є важливіші проблеми

Закон про заборону матюків нардепа Ольги Богомолець має на меті лише передвиборчі цілі, вважає екс-голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

"Є такі люди, які не розуміють людської мови. Сказав їхньою мовою – один одного зрозуміли. І все пішло і налагодилося", - сказав він.

"Ну невже немає в суспільстві сьогодні більшої проблеми, ніж займатися цими дурницями?! Ще й знаючи, що цей парламент не розглядатиме цей законопроект. Це називається, як у радянські часи: відволікання народу від соціальних проблем", – вважає Москаль.

Він нагадав, що у законодавстві врегульоване питання щодо лайки. За матюки у громадських місцях повинні штрафувати, але цього майже не відбувається. Самого Москаля жодного разу не штрафували, хоча він нерідко матюкається у публічних виступах і коментарях.

"А весь парламент не заслуговує нецензурної лайки? Його робота як оцінюється громадянами України? Тільки в нецензурній формі", – додав він.

Джерело.

2ogoloshenya