Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Лісова пожежа виникла поблизу Станиці Луганської в Луганській області. Напередодні зайнялася лісова підстилка у Піщаному лісництві неподалік села Колесниківка. Горить у двох місцях, вогонь охопив 20 га території.

Рятувальники наразі не можуть гасити пожежу, оскільки територія лісу замінована. Бійці піротехнічного підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій проводять розмінування. Про це сьогодні інформує прес-служба ДСНС.

Унаслідок пожежі дістав поранення тракторист місцевого лісогосподарства. Коли він на тракторі оборював місце займання в лісі, стався вибух. У потерпілого діагностовано контузію та поранення руки.

Сьогодні вранці, 4 липня, до місця пожежі прибула понад сотня вогнеборців і бійців піротехнічного підрозділу, котрі проводять розмінування місцевості, де вирує пожежа.

Джерело.

2ogoloshenya