Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "Саакашвілі збирається в Україну і хоче стати мером"

Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі вже цього року хоче повернутися в Україну.

"Українська теперішня влада поставила мені трирічну заборону (на в'їзд). Але я майже впевнений, що вже в цьому році повернуся в Україну. Не думаю, що вони довго протримаються. Люди, у яких такі істерики, не можуть довго протриматися, з огляду на український характер, волелюбність українського народу і його прагнення до змін", - заявив Саакашвілі.

Також політик сказав, що хоче стати мером Одеси.

"У мене великий борг перед одеситами. Після того, як я зміню Україну, я обов'язково хочу переїхати до Одеси і стати її мером. Може бути, це і є наступний етап моєї кар'єри", - розповів Саакашвілі.

Колишньому голові Одеської облдержадміністрації, екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну до 13 лютого 2021-го.

Торік у вересні Саакашвілі на ділянці Мостиського загону в пункті "Шегині" на Львівщині, повертаючись із Польщі, не пройшов прикордонного контролю. Під час прориву в сутичках із прихильниками політика 11 поліцейських і п'ятеро прикордонників отримали тілесні ушкодження. Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині кордону й зобов'язав заплатити штраф — 3,4 тис. грн.

Джерело

2ogoloshenya