Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Пропрезидентська партія “Слуга народу” опублікувала свій список кандидатів в одномандатних округах у Хмельницькій області.

Про це повідомляє офіційна сторінка політсили у “Фейсбуці”.

Округ № 187 – Стефанчук Микола Олексійович

Закінчив юридичний факультет у Хмельницькому інституті регіонального управління та права, Хмельницький національний університет за спеціальністю «Соціальна педагогіка», Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію за спеціальністю «Управління навчальним закладом» та Хмельницький університет управління та права за спеціальністю «Державна служба». Працює начальником юридичного відділу Державної організації «Національний офіс інтелектуальної власності». Член Всеукраїнської громадської організації «Асоціація цивілістів України». Засновник та голова Громадської організації «Європейський науково-дослідний інститут права».

Округ № 188 – Бочкарьова Оксана Валеріївна

Закінчила лікувальний факультет у Буковинській державній медичній академії та інтернатуру за спеціальністю «Акушерство та гінекологія». Випускниця Подільського державного аграрно-технічного університету за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Головний лікар Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни.

Округ № 189 – Копанчук Олена Євгенівна

Закінчила економічний факультет у Подільському державному аграрно-технічному університеті та юридичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка. Випускниця факультету державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Адвокат та керівник адвокатського об’єднання.

Округ № 190 – Жмеренецький Олексій Сергійович

Закінчив Хмельницький національний університет за спеціальністю «Інформаційні технології проектування» та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Електронне урядування». Спеціалізується на впровадженні інноваційних технологій. Працює заступником голови правління благодійної організації «Благодійний фонд «КОЛО». Раніше був заступником директора державного підприємства «Національний проект «Чисте місто» з питань запровадження індустріальних парків в Україні.

Округ № 191 – Потапова Марина Валеріївна

Закінчила Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Адвокат, здійснює діяльність в галузі права як фізична особа-підприємець.

Округ № 192 – Гуменюк Василь Васильович

Закінчив Вінницький соціально- економічний інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», спеціальність – «Менеджмент організацій». Директор комунального закладу «Центр культури та дозвілля». Раніше був директором Ярмолинецького будинку культури.

Округ № 193 – Марчук Ігор Петрович

Закінчив Подільську державну аграрно-технічну академію за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію менеджера-економіста. Працював на керівних посадах у комерційних компаніях.

Додамо, що за останніми даними соціологічних опитувань, за “Слуга народу” готові проголосувати 49,8% виборців.

Джерело.

2ogoloshenya