Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Хмельницька обласна рада доукомплектувала склад поліцейської комісії Головного управління Нацполіції в області, яка відповідатиме за оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного правоохоронця.

Відповідне рішення було ухвалено 21 червня на черговій сесії.

За квотою громадськості зайшло двоє представників: Ілля Логін (обласна організація професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ) і Володимир Поворозник (Обласна ветеранська організація ГО «Асоціація ветеранів МВС України»).

Пан Логін працював начальником управління Державної міграційної служби в області і заступником начальника штабу УМВС у Хмельницькій області.

Пан Поворозник є депутатом Хмельницької облради від партії “За конкретні справи”. Крім цього, він є керівником цієї політсили, яка належить подружжю Олександру і Галині Герегам.

Як писав НГП, аналогічні кадрові комісії у 2016 році були запущені для набору слідчих та дільничних, а також по вакансіях, які з’явилися після атестації правоохоронців.

Джерело.

2ogoloshenya