Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Рада національної безпеки і оборони України (РНБОУ) включила до списку санкцій бізнесмена Олексія Федоричева. Про це повідомляє «Зерновик» з посиланням на рішення РНБОУ.

Олексій Федоричев — власник компанії Fedcominvest. Засновник і власник 100% акцій в терміналах ТІС-Зерно і ТІС-міндобрива. В операційний діяльності всіх інших терміналів «ТрансІнвестСервіс»(ТІС) участі не бере.

Відповідно до Закону України «Про санкції», РНБОУ застосувала до Федоричева наступні обмежувальні заходи: заблоковано активи і тимчасово обмежено право розпоряджатися належним йому майном, протидія виведенню капіталу з України, а також відмова в наданні та скасування віз від резидентів іноземних держав і застосування інших заборон по в’їзду на територію України. Термін застосування санкцій — 3 роки.

Джерело.

2ogoloshenya