Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На водоймах Хмельниччини загинули 4 людини. Це сталося лише за одну добу, 16 червня. Серед загиблих є 4-річний вихованець дитячого будинку сімейного типу. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

У Ярмолинецькому районі загинув 31-річний чоловік.

30-річний мешканець Старосинявщини загинув у Летичівському районі.

Тіло 46-річного чоловіка знайшли у річці в Славуті.

4-річний вихованець дитячого будинку сімейного типу втопився в Ізяславському районі.

Близько 15:50 надійшло повідомлення про зникнення 31-річного чоловіка. Це трапилося на ставку поблизу села Проскурівка Ярмолинецького району. Повідомляється, що мешканець села відпочивав на водоймі. Рятувальники знайшли вже мертвого чоловіка та підняли його тіло на берег.

На ставку в селі Ставниця Летичівського району втопився 30-річний чоловік. Це сталося близько 19:00. Повідомляється, що чоловік був мешканцем села Нова Синявка Старосинявського району. Рятувальники відшукали та витягнули на берег тіло потопельника.

Близько 18:20 на міському пляжі Славути з води дістали тіло 46-річного місцевого мешканця. Витягували чоловіка водолази КП «Славутська міська рятувально-водолазна служба». Тіло відправили на судово-медичну експертизу до Шепетівки.

На Нетішинському водосховищі втопився 4-річний хлопчик. Це сталося близько 19:50 поблизу села Півнева Гора Ізяславського району. Повідомляється, що загиблий був мешканцем села Біла Криниця Рівненського району Рівненської області. Хлопчик виховувався у дитячому будинку сімейного типу. Його тіло підняв на берег батько-вихователь.

Джерело.

 

2ogoloshenya