Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Тарас Козак близький до Віктора Медведчука.

У телеканала ZIK з'явився новий власник – депутат від "Опозиційного блоку" Тарас Козак, який вже має телеканали "112 Україна" та NewsOne.

"Одержавши ZIK, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними і в той же момент створює їх більшу капіталізацію як активу. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг "НОВИНИ". Саме для його розвитку і управління я запросив одного з найсильніших медіапродюсерів країни - Олексія Семенова", - цитує Козака "112 Україна".

Олексій Семенов виступав генпродюсером і на двох інших каналах Козака, тож добре знає їхню побудову, внутрішні процеси та особисто знайомий з багатьма співробітниками.

"Об'єднання заради України" - ось основний меседж концепції каналу. І ми постараємося наповнити його цими прекрасними почуттями - любов'ю і турботою про всіх людей великої країни", - каже про своє призначення Семенов.

Тим часом кілька топ-менеджерів ZIK заявили про те, що звільняються з телеканалу через нового власника, оскільки Козак - близький соратник одного з лідерів партії "Опозиційна платформа - За життя" і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука. Серед тих, хто заявив про своє звільнення або припинення співпраці з каналом - генеральний директор Ігор Туркевич, керівниця департаменту виробництва власних програм Ольга Мовчан, шеф-редактор новин телеканалу Роман Недзельський, закриває свою програму автор та ведучий Вахтанг Кіпіані, припиняє співпрацю з телеканалом ZIK журналіст Сергій Рахманін. Також звільняється головна редакторка інформаційного агентстваА ZIK Тетяна Вергелес.

Ведучий каналу Остап Дроздов відповів "Детектору медіа", що новина про зміну власника застала його в дорозі (він перебував у Львові) і поки що не готовий коментувати свої подальші дії.

Видання "theБабель" пише, що творчий колектив телеканалу найближчими днями планує робити публічну заяву. Також джерело з журналістів телеканалу повідомило, що багато працівників планують звільнятися через нового власника.

"Є невеликий відсоток працівників, яким байдуже - менше 20%. І це переважно технічні працівники, які не працюють в кадрі. А ті, хто в кадрі, близько 90% - звільнятимуться", - сказало джерело.

"Офіційно - телеканал ZIK тепер належить Медведчуку. А я завтра видаю в ефір останній випуск тижневика "Деталі" і йду шукати роботу. Я багато разів спростовував інформацію про продаж каналу раніше, бо офіційно керував каналом менеджмент Петра Димінського. З цими людьми у мене були домовленості про невтручання в новини і тижневик, і я дякую, що цих домовленостей було дотримано. Ми могли робити новини і підсумкову програму так, як бачила їх редакція", - пише у своєму фейсбуці Роман Недзельський

 

Джерело.

2ogoloshenya