Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Дитина, 10 червня, пішла з дому та не повернулася.

  • Про зникнення до поліції заявила мама.
  • Всіх, хто має будь-яку інформацію про місцезнаходження неповнолітньої Марії Фе­щук просять зателефонувати на “102”.

10 червня піш­ла з дому та не повернулася неповнолітня Марія Фещук. Дитина родом із села Го­ро­ди­ще Ше­пе­тівсь­ко­го району. Там вона проживала разом з мамою.

За інформацією Шепетівського відділу поліції, Марія просилася у мами вийти ввечері на вулиці до друзів. Мама її не відпустила. Дівчинка натомість зібрала речі та пішла з дому у невідомому напрямку.

Дівчинка пішла з дому 10 червня, близько 18-ї години вечора. Вона просилася в мами вийти до друзів. Та її не відпустила. Тоді дівчинка дочекалася, коли мама вийде з хати, зібрала деякі речі та пішла з дому у невідомому напрямку не попередивши маму, - розповіла слідча Шепетівського карного розшуку Ірина Жукіна.  

На Хмельниччині розшукують 15-річну дівчинку

Мама заявила про зникнення доньки 12 червня. Вона думала, що дитина повернеться. Адже та вже не вперше тікає з дому.

  • Вона вже неодноразово тікала з дому. Тому перші два дні мама дуже не хвилювалася.  А зараз забила на сполох, бо дитини немає третій день. Раніш так надовго вона не відлучалася. Взагалі Марія - важка дівчинка, хоч і родина благополучна, - зазначила слідча.

Всіх, хто знає щось про міс­цезна­ход­ження не­пов­но­літньої Фе­щук Ма­рії Ві­та­лі­їв­ни, 22.06.2003 ро­ку на­род­ження, просять повідомити на “102” або зателефонувати за номером: +38 (068) 621-63-89.

Особливі прикмети: Дів­чинка виг­ля­дає на 15–16 ро­ків, зріст 160 сантиметрів, се­редньої ті­ло­бу­до­ви, ру­де во­лос­ся. Бу­ла одяг­не­на у си­ній джин­со­вий під­жак, чер­во­но-бі­лу коф­ту, сі­рі шта­ти та чер­во­но-сі­рі кро­сів­ки. При со­бі ма­ла па­кет із ре­ча­ми або сум­ку.

Джерело.

 

2ogoloshenya