Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

За словами екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі, місця в списку продають "інвесторам" всі українські партії. Він підкреслив, що в партії "Слуга народу" був інший відбір.

Місця в списках партій на дострокових парламентських виборах в Україні продають за ціною до $ 3 млн. Про це екс-глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі заявив 11 червня в ефірі "Радіо НВ", відповідаючи на запитання ведучого.

"Наскільки я чув від різних партій, в залежності, хто просить, - від півмільйона до двох-трьох мільйонів. Доларів, що не гривень ж", - сказав Саакашвілі.

За його словами, він в це "не грає".

"Все партії в Україні (я не ручаюся за партію [" Слуга народу "президента України Володимира] Зеленського, тому що це був інший відбір, туди люди реально прагнуть), всі існуючі партії місця свої продають. Це вони називають" інвестори ", - стверджує Саакашвілі.

21 травня Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання і призначення позачергових парламентських виборів на 21 липня. 23 травня указ Зеленського про дострокове припинення повноважень Верховної Ради і призначення позачергових парламентських виборів вступив в силу. З 24 травня в Україні розпочався виборчий процес.

29 травня, після відновлення українського громадянства, Саакашвілі прилетів до Борисполя і заявив, що "сам не піде ні на які вибори", але буде "сприяти, всіляко допомагати повного оновлення політичного класу в Україні".

Джерело.

2ogoloshenya