Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Вночі, 7 червня, літаком Президента до України повернулося десятеро дітей заарештованої в Грузії хмельничанки.

Жінку підозрюють у торгівлі дітьми.

Десятьох дітей, що повернулись до України сьогодні вночі, супроводжував уповноважений Глави держави з прав дитини Микола Кулеба. За його словами, однією з основних перешкод для їх повернення в Україну була підозра, що їхні батьки мають намір продати цих малюків. Зокрема, правоохоронців насторожило те, що семеро з десяти дітей були народжені сурогатними матерями протягом одного року. Микола Кулеба наголосив, що діти з родини Сусляків мають проживати з бабусями в одній сім’ї. Наразі питання влаштування дітей вирішуватиметься органами опіки.

Нагадаємо, 37-річну Юлію Сусляк разом із десятьма малюками затримали в Грузії, коли вона разом з ними намагалась виїхати до Абхазії.

Правоохоронців насторожило те, що семеро її дітей народилися в один рік. Окрім того, свою 11 дитину родина поховала "при дивних обставиннах" у Москві.

 

Джерело: Всім

2ogoloshenya