Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Члени партії "Опозиційна платформа – За життя" намагаються домовитися про знижку на російський газ.

Лідери партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрій Бойко та Віктор Медведчук прилетіли до Санкт-Петербурга на міжнародний економічний форум.

Відповідну трансляцію вів телеканал 112.

Зокрема, Медведчук та Бойко провели зустріч із очільником російського "Газпрому" Олексієм Міллером, з яким намагались домовитися про знижку на російський газ та прямі поставки його до України.

За словами Медведчука, пропозиція російської влади продавати Україні дешевший газ була "променем світла у темному царстві".

Він також підкреслив, що колишня влада в Україні не хотіла домовлятися про це, а чинна ще не дійшла до цього питання і "навряд чи дійде".

Окрім цього, Медведчук розповів і про реакцію на їхню попередню зустріч із Міллером та російським прем’єром Медведєвим.

"Реакція на ту зустріч була бурхливою як з одного, так і з іншого боку. З боку влади - це була бурхлива негативна реакція… Це все нісенітниця. Нам на це наплювати", - підкреслив він.

Також лідер партії "Опозиційна платформа – За життя" повідомив, що перемовини про звільнення українських полонених досі тривають. Своєю чергою, Бойко повідомив, що в української влади лишилось мало часу, щоб вирішити питання з транзитом газу.

"У нас критично мало часу залишилося, щоб вирішити, без перебільшення, доленосні питання для нашої економіки, які пов'язані з транзитом газу і отриманням його за конкурентними цінами. Тому що ми прекрасно розуміємо, що півроку - це дуже мало", - підкреслив він.

Варто зазначити, що на цьому форумі також було помічено і ватажка бойовиків "ДНР" Дениса Пушиліна.

Нагадаємо, 22 березня, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв прийняв у своїй резиденції в Москві Юрія Бойка і кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука. На засіданні Кабміну 27 березня генпрокурор України Юрій Луценко запевнив, що проти Бойка і Медведчука буде відкрито кримінальне провадження за незаконний перетин кордону з РФ. А Гройсман доручив перевірити, чи не було порушень у дотриманні правила аероруху.

У політсилі Медведчука пояснюють, що всі необхідні митні та прикордонні процедури були дотримані. Через "вояж" ДБР відкрило справу проти працівників прикордонної та авіаслужби. А 3 квітня Кабмін заборонив нерегулярні (чартерні) авіаперевезення між Україною та державою-агресором. 

Джерело.

2ogoloshenya