Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Командувачу ООС Олександру Сирському представили нового керівника поліцейських сил в зоні проведення Операції об’єднаних сил, екс-начальника поліції Київщини, генерала Дмитра Ценова.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник глави Нацполіції – В’ячеслав Аброськін.

«Сьогодні зранку командуючому ООС генералу Олександру Сирському представив нового керівника поліцейських сил в зоні проведення операціі об’єднаних сил генерала Дмитра Ценова. Основне завдання – виявлення терористів, вилучення зброї та вибухівки, забезпечення громадського порядку.», – зазначив Аброськін.

Дмитро Ценов

Нагадаємо, Ценов просив відправити його в гарячу точку на Донбасі після вбивства дитини поліцейськими в Переяслав-Хмельницькому. Згодом в Міністерстві внутрішніх справ заявили, що керівництво МВС і Нацполіціі заяву Ценова підтримало.

Нагадаємо, Дмитра Ценова вважають головним покровителем корупційних схем забудовників з боку силових органів. Саме через міцні зв’язки Ценова з екс-мером Ірпеня Володимиром Карплюк (в тому числі і завдяки співпраці на комерційній основі), в місті Ірпень не розслідуються злочини, пов’язані з незаконною забудовою, нападами на активістів, які проти неї протестують і жодних порушень власників будівельних фірм, чиновників і депутатів міськради.

Джерело.

2ogoloshenya