Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Також він пропонує не стріляти по цивільних об'єктах.

Другий президент України Леонід Кучма запропонував прописати в угоді щодо режиму тиші на Донбасі пункт "не стріляти у відповідь". Про це заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі Кучма у Мінську 5 червня, повідомляє пресслужба президента.

"Це принципово. Оскільки жодна сторона не хотіла ставити себе в незручне становище, щоб потім відповідати за це. А сьогодні ми перед усім світом повинні показати, що хочемо цього "режиму тиші". Повинно бути записано, щоб не стріляти у відповідь, а також введена заборона на обстріл цивільних об'єктів - шкіл, дитячих садків. До 19 червня група повинна розробити пропозиції. Ми 19 числа їх затвердимо", - заявив Кучма.

Варто зазначити, що Кучма озвучив позицію президента України Володимира Зеленського. "На засіданні Тристоронньої контактної групи я висловив ті побажання, які почув від президента", - сказав він.

Нагадаємо, 5 червня, після півторамісячної перерви в Мінську відбулися чергові переговори щодо ситуації на українському Донбасі.

Джерело.

2ogoloshenya