Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Владислава залишилася дружина та двоє маленьких дітей. 

На Донбасі у середу, 5 червня, ворожий снайпер вбив бійця 54-ї окремої механізованої бригади сержанта Владислава Бережного.

Владислав підписав довгостроковий контракт — до завершення АТО у 2015 році, на війну пішов у 18-річному віці. Другий контракт військовий підписав у 2017. 11 червня Владиславу мало виповнитися 23 роки. Про це з посиланням на військкомат повідомляє видання Сватове.City.

Владислав народився 11 червня 1996 року у місті Сватове Луганської області. Навчався у сватівській школі №6. Потім півроку працював на одному з місцевих підприємств. Після цього пішов на війну. В інтерв'ю журналістам у березні 2018 року Владислав розповів як прийняв таке рішення.

"Я і моя родина з самого початку були українських поглядів. Ми не хотіли, щоб в нашому місті, та й взагалі на Донбасі, був "русскій мір". І я вирішив стати на захист свого рідного краю. На той момент мені було 18 років. Пішов у військову частину, мені запропонували строкову службу або контракт. Я підписав довгостроковий контракт з 5-го січня 2015 року до завершення АТО. Звичайно, батьки були в шоковому стані, не хотіли, щоб я в такому ранньому віці йшов на війну, але потім вони мене підтримали", – розповідав Владислав.

Також військовий пригадав бойові операції, втрати у підрозділі.

"Особливо пам'ятаю дату 19 грудня 2017 року, коли був дуже важкий бій на Світлодарській дузі. Тоді ми разом із побратимами просунулися вперед і зайняли 1,5 км ворожих позицій – "ліс". На жаль, деякі мої друзі під час цієї операції загинули: "Ефа", "Сім'янин", "Шайтан", "Гюрза", "Санич"… Я їх буду пам'ятати завжди. Військовослужбовець "Піранья" отримав важке поранення, яке було майже несумісним з життям, але, на щастя, його вдалося врятувати, і зараз він знаходиться на лікуванні. Хочеться, щоб нам давали більше змоги воювати, проводити всілякі операції, віддавали команди просуватися вперед, щоб ми мали змогу визволяти нові й нові території-позиції", – пригадував боєць.

У Владислава залишилася дружина, шестирічна донька і дворічний син.

Джерело.

2ogoloshenya