Результат пошуку зображень за запитом "У Чернівецькій області 70 відсотків призовників ухиляються від військової служби"

У Чернівецькій області на призовні пункти не з’являється приблизно 70 відсотків тих, хто отримав повістку під час призову.

Про це повідомив виконувач обов’язків відділу комплектації та призову Чернівецького обласного військкомату Ігор Злигостєв.

"Після оголошення початку призову призовник у десятиденний термін має з’явитися до військкомату, навіть якщо не отримав повістки. Якщо призовника визнали придатним для військової служби, але він не з’явився на відправлення у військову частину, йому загрожує кримінальна відповідальність і термін позбавлення волі до трьох років. Минулого осіннього призову до кримінальної відповідальності було притягнуто семеро осіб", - розповів Ігор Злигостєв.

За інформацією обласного військкомату, в Чернівецькій області оштрафували 236 призовників при отриманні першої повістки за ухилення від військової служби.

За словами Ігоря Злигостєва, призовники, відповідно до закону, мають відстрочку від служби в армії. Зокрема минулого призову таку відстрочку отримали 3 тис призовників.

Джерело

 

2ogoloshenya