Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Президент СКУ Грод заявив про готовність працювати над розвитком України разом з новим президентом

У Світовому конгресі українців відреагували на заклик Зеленського до діаспори про повернення до України

Президент Світового конгресу українців Павло Грод висловив подяку президенту України Володимиру Зеленському за заклик до української діаспори про повернення до України. Про це він заявив під час зустрічі з главою української держави, повідомляє сайт президента країни.

“Я дякую, що ви закликаєте українців, щоб вони поверталися і працювали над розвитком України. І ми хочемо разом, спільно з вами це здійснювати”, – заявив Грод.

Він привітав Зеленського із обранням і вступом на посаду глави держави.

Також президент СКУ подякував президенту за можливість зустрітися вже в перші дні його роботи, незважаючи на напружений графік.

Нагадаємо, інавгурація Володимира Зеленського відбулася в понеділок 20 травня. В цей день він під час виступу у Верховній Раді закликав українців повертатися з еміграції. Крім того, новий президент пообіцяв міжнародним партнерам, що світ буде пишатися Україною.

Джерело.

2ogoloshenya