Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Між Ігорем Коломойським і оточенням адвоката президента США Рудольфа Джуліані назріває серйозний конфлікт. Як пише видання “Країна“, олігарх, який напередодні інавгурації Зеленського повернувся в Україну з Ізраїлю, виступив з різкою заявою щодо людей, близьких до Рудольфу Джуліані.

Раніше Джуліані в інтерв’ю телеканалу “Інтер” назвав Коломойського і Геннадія Боголюбова “кримінальними олігархами” і порадив Зеленському перервати зв’язку з ними. Коломойського підозрюють у відмиванні на території США півмільярда доларів. Цю суму Коломойський і Боголюбов нібито отримали шахрайським шляхом – на цьому наполягає колишній бізнес-партнер олігарха Вадим Шульман, який і звернувся спочатку у Високий суд Лондона, а потім і в американську спецслужбу, яка і відкрила справу.

“Після приїзду в Україну дніпропетровський олігарх пішов у контратаку. Зокрема, виступив зі звинуваченнями проти американських громадян – Лева Парнасу та Ігоря Фрумана, людей з близького кола Джуліані”, – пише “Країна”.

В інтерв’ю програмі “Схеми” Коломойський назвав бізнесменів “аферистами”. “Хочете докладно? Але тільки за умови, що ви опублікуєте. В Україні діють два аферисти, які перебувають під розслідуванням США. Два “остапа бендера”, які ходять між двома країнами. Один, здається, Лев Парнас, а іншого – Ігор Фруман. Вони ходять тут по Україні, збирають з людей гроші. Розповідають, що близькі з паном Джуліані. І що вони вирішать з паном Луценком будь-яке питання. Пан Луценко про це навіть не знає. І, я думаю, р-н Джуліані теж про це не знає”, – сказав Коломойський.

“Повірте мені, ми цих двох “субчиков” виведемо на світ божий. Щоб вони не думали. Запам’ятайте ці два імені: Лев Парнас і Ігор Фруман. Вони приїжджали до мене в Ізраїль і розповідали, як мені треба з Зеленським спілкуватися. Я сказав – я не маю відношення до Зеленському. Після цього вони зникли – і тут почалися всі ці провокації: щодо Джуліані, оточення і ще якусь дрібничку”, – заявив олігарх.

У ЗМІ Парнаса і Фрумана називають організаторами зустрічей Джуліані з генпрокурором Юрієм Луценко, який зараз дає американцям інформацію по втручанню України в американські вибори 2016 року на користь Хілларі Клінтон і компромат по роботі в Україні колишнього віце-президента США Джо Байдена, головного конкурента Трампа на майбутніх виборах президента США в наступному році.

Лев Парнас в коментарі “Країні” заявив, що вони з Фруманом подають на Коломойського заяву в правоохоронні органи в Україні і в США (оскільки вони американські громадяни). Так як вважають заяву Коломойського – прямою загрозою.

“Після інтерв’ю Коломойського ми одразу зв’язалися з нашими адвокатами в Америці, оскільки це неприкрита пряма загроза нам і нашим сім’ям. Ми добре знаємо, хто такий Коломойський і на що цей чоловік здатний, що він робив раніше в житті. Тому це дуже серйозна загроза. А робити такі заяви в шабат для віруючого єврея – це взагалі незбагненно”, – сказав Парнас “Країні”.

Раніше Коломойський заявляв, що приїде в Україну до інавгурації нового президента, якщо діючий президент України Петро Порошенко вибачиться перед ним за націоналізацію “Приватбанку”

Джерело.

2ogoloshenya