Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В одному з сіл області Саболч-Сатмар-Берег спецпідрозділ угорської митниці NAV здійснив затримання власників та працівників підпільної тютюнової фабрики.

Зокрема там відбувалася нарізка та упаковка сухого тютюну, що розповсюджувався в округах Сатмар та Боршод. Тютюн привозили з-за кордону, подрібнювали його та складали в окремі пакети. Окремо робилися майже справжні на вигляд сигарети.

Для цього підпільний цех було оснащено спеціальними агрегатами та машинами. Загалом конфісковано 32 тисячі "домашніх" сигарет, 5 сотень кілограмів нарізаного тютюну та 1,5 тонни сушеного листя. Крім того, слідчі виявили 60 літрів саморобного бренді та сотні тисяч сигарет іноземного виробництва без акцизів.

У підозрюваних також вилучено 5 млн форинтів готівки. Їм загрожує позбавлення волі на строк до 10-ти років, а також величезні штрафи за підробку підакцизних товарів.

Подібна ситуація в східній Угорщині склалася через досить мізерні зарплати у сільській місцевості та великі ціни на тютюнові вироби.

 

 

Затримання як у кіно: угорські митники виявили підпільну тютюнову фабрику (ФОТО, ВІДЕО)

 

Затримання як у кіно: угорські митники виявили підпільну тютюнову фабрику (ФОТО, ВІДЕО)

 

 

Джерело.

 

 

2ogoloshenya