Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Адвокат президента США Дональда Трампа, Рудольф Джуліані, який раніше анонсував візит до України для зустрічі з новообраним президентом Володимиром Зеленським, скасував поїздку.

Про це він заявив в інтерв’ю американському телеканалу

Джуліані пояснив, що в Києві він зустріне «групу людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках – ворогами Сполучених Штатів, та із засудженою людиною, яку було викрито в тому, що вона допомагала демократам у розслідуванні 2016 року». За словами адвоката, подібну інформацію про оточення Володимира Зеленського він отримав від двох надійних джерел. Співрозмовники Джуліані сказали йому, що серед людей Зеленського є ті, хто безпосередньо залучені до дій демократів.

«Виходячи з того, що я чув від двох дуже надійних людей сьогодні ввечері, я переконаний, що президент (Зеленський. – Прим. Fox News) оточений людьми, які є ворогами президента Трампа, і людьми, які – принаймні в одному випадку – явно корумповані та залучені до цієї схеми», –  сказав Джуліані.

Він додав, що його рішення не пов’язане з майбутніми виборами президента США 2020 року.

Джерело.

2ogoloshenya