Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В місті Казерта на півдні Італії помер емігрант з Чернівецької області Віктор Клаков.

Чоловікові був 41 рік, щонайменше п'ять років він перебував на території Італії, однак наприкінці життя жив як безхатько.

Як повідомили у спільноті "Українці в Італії" у Facebook, чоловік 1978 року народження був із села Грубна Сокирянського району.

Відомо, що він помер від раку мозку ще в середині квітня, але відомо про інцидент стало лише зараз.

"Він жив разом із групою бездомних, які спали під вітринами банку Banco di Napoli. Його здоров’я було підірване. Раптово він почав горіти в лихоманці, друзі викликали допомогу волонтерів та службу медичної допомоги. Віктора відвезли у лікарню, на жаль, діагноз його страшної хвороби був невтішний. У Віктора була пухлина мозку із метастазами в усьому тілі.

Волонтери негайно почали шукати контактів із його сім’єю в Україні, намагалися не залишати його на самоті.

Після тижня у комі, чоловік залишив цей світ не приходячи до свідомості у лікарні Мелоріо у містечку Санта Марія Капуа Ветере, що на півдні Італії. Поряд із ним були Антоньєтта д’Альбенціо та Мауріціо Джентіле, його друзі, обоє, як і він, безхатьки, що не залишили його навіть на мить", - повідомляє італійське ЗМІ.

Джерело.

2ogoloshenya