Стан здоров'я Кейт Міддлтон погіршився в зв'язку зі стресом, який вона пережила в результаті з'ясування відносин з чоловіком.

 

Принаймні це стверджує американське видання Globe.

 

Раніше з'явилися повідомлення, що принц Вільям зрадив Кейт Міддлтон з її близькою подругою Роуз Ханбері - дружиною 58-річного Девіда Роксеведжа, маркізою Чамлі.

 

Коли до Кетрін дійшли ці чутки, вона зажадала у чоловіка пояснень. Але той запевнив її, що нічого не було. Кейт не стала ускладнювати ситуацію. Але важко переживала кризу свого шлюбу.

 

Як повідомляє видання, вона нібито «практично нічого не їла і погано спала протягом двох тижнів».

 

«Вона укладала дітей спати, включала телевізор, але не дивилася його, а ходила взад-вперед перед екраном, схлипуючи ... Або закривалася у ванній, істерично ридаючи», - повідомляє джерело видання.

 

І врешті-решт її знайшли без свідомості у ванній в будинку її батьків. Це викликало серйозні побоювання щодо її здоров'я.

 

Переляканий Вільям через занепокоєння негайно виїхав до дружини.

 

При цьому Кейт і Вільям все ще люблять один одного і не збираються розлучатися.

 

Також, раніше повідомлялося, що Кейт раптово розірвала всі стосунки зі своєю найкращою подругою Роуз Ханбері. Більш того, герцогиня зажадала від чоловіка виключити маркізу Чолмонделі з кола наближених до королівської сім'ї.

2ogoloshenya