Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Французький мандрівник на ім'я Жан-Жак Савен переплив через весь Атлантичний океан в закритому судні, яке за формою нагадує бочку.

Капітан «корабля» дуже зрадів, що подорож нарешті закінчилося, так як план по перетинанню був під загрозою: судном неможливо управляти, воно рухалося завдяки силі морських течій, тому вітру часом збивали бочку з задуманого курсу.

Подорож Савена почалося в кінці 2018 року на Канарських островах, і тоді він думав, що йому вдасться переплисти Атлантику всього за три місяці, але подорож виявилася на місяць довше.

Прямо зараз мореплавець дрейфує вздовж Антильських островів, і коли Жан-Жак допливе до узбережжя, йому ще належить придумати: як повернути бочку назад до Франції.

Французам часто приходять в голову божевільні ідеї. Саме в цій країні нещодавно пошили джинсові труси, які коштують 20 тисяч рублів.

Джерело.

2ogoloshenya