Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Про критичну ситуацію повідомив голова асоціації виноградарів "Севастополь" Олексій Липко. У листі до депутата Держдуми Дмитра Беликову він розповів, що підприємство "Русджам" не зможе самотужки забезпечити пляшками всіх кримських виноробів, в той час як інший завод на вимогу Вашингтона припинив поставки.

"В результаті операції з продажу групи компаній контроль перейшов до американських акціонерам. Слідом за зміною акціонерів пішла і зміна гендиректора компанії", - йдеться в документі, який приводить РБК.

Новий топ-менеджер "Кавмінстекло" Александрс Павловс, який очолив компанію 8 квітня, повідомив про початок виконання американських санкцій.

"Павловс повідомив, що, слідуючи економічних санкцій, введених США проти Криму, він зупинив будь-яку співпрацю з споживачами пляшки, розташованими в Криму", - поскаржився Липко.

В асоціації стверджують, що Павловс попросив менеджерів приховати справжні наміри відмови від поставок до Криму, з огляду на "істотні політичні ризики в Росії" через виконання санкцій.

В ході переговорів компанія "Русджам" заявила, що не може забезпечити для замовника необхідний асортимент і кількість продукції. Тепер такі компанії як "Массандра", "Новий Світ", "Інкерман" і Севастопольський винний завод можуть понести "колосальні збитки в самий розпал туристичного сезону".

"Прохання одне - допомогти нашим підприємствам, як приватним, так і державним, які понесуть колосальні збитки. Адже якщо не знайти рішення оперативно, то виробництво буде зупинено на термін від півроку", - сказав депутат Держдуми від Севастополя Дмитро Бєлік.

Джерело.

2ogoloshenya