Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Польща збирається запропонувати скасування роумінгу для громадян України. Угоду можуть підписати вже до кінція 2019 року.

Про це заявив заступник глави МЗС Польщі зі східних питань Марчін Пшідач. Це відчули б на собі українці, які проживають у Польщі, тобто близько 1,27 млн. осіб.

Як стверджує глава Національної комісії з питань регулювання зв'язку та інформатизації Олександр Животовський, новини від поляків – «це однозначно позитивний сигнал».

Нагадаємо, що з червня 2017 року громадяни ЄС, які подорожують у межах союзу, отримали можливість дзвонити, писати повідомлення і зв'язуватися через свої мобільні пристрої за тією ж ціною, яку вони платять удома. Так у Європі скасували плату за роумінг.

Міжурядова угода між Україною та Польщею може бути підписана вже до кінця 2019 року. Проте, вона може стосуватися лише тих українців, які перебувають в Польщі, як туристи.

Джерело.

2ogoloshenya