Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Вона прибула в країну разом з 10 малолітніми дітьми.Про це передає УНН з посиланням на грузинські ЗМІ.

У затриманої були документи про те, що всі 10 дітей є їй рідними. У правоохоронців викликав підозри той факт, що з 10 малолітніх, 4 народжені в 2017 році.

"Згідно з документацією, яка є у розпорядженні відомство, всі неповнолітні є дітьми цієї жінки. Дана громадянка збиралася перейти з дітьми з Грузії на окуповану територію Абхазії", - повідомили в МВС Грузії.

Розпочато розслідування по першій частині статті 143 КК Грузії торгівля людьми. Проводяться активні оперативні та слідчі дії, щоб встановити, чи має місце факт торгівлі людьми.

" В рамках слідства ведеться активна співпраця з іноземними партнерами ", - повідомили грузинські правоохоронці. Діти були поміщені в лікарню з інтоксикацією.

Нагадаємо, з початку 2017 року українські прикордонники затримали 12 організаторів та ліквідували 11 каналів торгівлі людьми.

 Джерело.

2ogoloshenya