Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні президент України Петро Порошенко перебуває з робочим візитом у ФРН.

З Берліна повідомляють, що канцлер Німеччини Анґела Меркель не просто здивована неадекватною поведінкою Зеленського вчора під час телефонної розмови в ефірі телеканалу «1+1», про що їй повідомляли, звичайно ж, але і в приватній бесіді висловила слова підтримки Петру Олексійовичу Порошенку, відзначивши його високопрофесійний рівень дипломатії і стриманість.

 

Як передає replyua.net , про це у своєму блозі пише політичний експерт Павло Нусс.

 

Він зазначає, що взагалі, вперше в історії українсько-німецьких відносин, відносин між ЄС та нашою країною, чинний керівник відкрито підтримує одного з кандидатів на пост президента України, президента Порошенка.

 

Павло Нусс зазначає: “В ЄС також стурбовані долею України після 21 квітня. Зовсім небагато залишилося дочекатися, щоб побачити, яка реакція буде у президента Франції Макрона”.

 

Після зустрічі з Порошенком Меркель висунула вимоги Росії. Канцлер Меркель вимагає від Росії звільнити українських моряків, захоплених в Керченській протоці.

 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

2ogoloshenya