Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Facebook заблокував низку проектів кремлівського пропагандистського ресурсу Russia Today.

“Фейсбук заблокував наші проекти з мільярдами переглядів”, – написала у Twitter головний редактор RT Маргарита Симоньян.

Соціальна мережа заблокувала проект “In the now”. Росіяни звинуватили у цьому американський канал CNN і фонд Marshall Fund.

“Facebook повністю заблокував один з найуспішніших проектів Russia Today:” 4 мільйони підписників і 2,5 мільярда переглядів. Ніяких звинувачень і претензій до керівництва каналу від Марка Цукерберга і його свити не висувалося. Видалення відбулося віроломно і без попереджень, в стилі нацистської Німеччини в 1941-му році. Якщо ви продаєте пости на російській мові в своєму “фейсбученьці” будьте готові втратити заробіток, тому що і вас скоро забанять за “зв’язки з Росією””, – написав керівник приватного інвестиційного фонду на фондовому ринку США Володимир Компанієць.

CNN звинувачує In the Now в тому, що через цей проект Кремль поширює серед молоді на Заході ліві ідеї.

CNN також опублікувала матеріал, в якому йшлося про те, що Maffick Media фінансується російським урядом, але не афішує це.

17 січня Facebook видалив 364 сторінки через підозрілу активність, що має зв’язок з Російською Федерацією.

Джерело.

2ogoloshenya