Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Мешканка Петербурга Анастасія Михайлова розповіла телеканалу 78, що в дитячому садку №45 на неї напала з ножем матір одного з дітей, яку вона видалила з батьківського чату в WhatsApp.

У прес-службі управління МВС по Петербургу і Ленінградській області «Фонтанці» підтвердили, що після конфлікту в дитсадку в лікарню поступили дві жінки. У одній з них зафіксували забої, в іншої - забої та різані рани на голові.

Як повідомляє телеканал 78, постраждала складається в батьківському комітеті саду. За її словами, мати одного з вихованців вона видалила з чату на прохання батьків.

«Ця панночка (нападала - МОЗ) приїхала з Донецька. До нас в групу потрапила не так давно і відразу почала всім розповідати, яка вона бідна-нещасна і просити, щоб їй допомогли. З групи WhatsApp стала брати телефони і наярювати, я по-іншому не можу висловитися, іншим батькам, скаржачись на те, як у неї все погано. Але при цьому її дитина забезпечена, а вона сама їздить на таксі. Тоді батьки попросили мене видалити її з групи, тому що вона там черпає зовсім не ту інформацію, яку треба », - розповіла Михайлова.

Після цього, розповідає Михайлова, жінка почала погрожувати, що підірве її машину разом з дитиною. Зробити скріншоти загроз вона не встигла, так як співрозмовниця відразу видалила повідомлення.

Два тижні, розповідає Михайлова, ця жінка не приходила в дитячий сад.

«Зверталася в поліцію, але там мене не прийняли. 5 лютого я, як зазвичай, о 9:20 ранку привела сина в дитячий садок і зіткнулася з цією жінкою. Побачивши, вона спробувала випхати мене на вулицю. У нас почалася бійка, ми стали штовхатися, і тут вона вдарила мене в лоб ножем, який виявився у неї в руці вже в розкритому вигляді », - повідомила Михайлова.

Після цього, згадує жінка, вона втратила свідомість. Її доставили в Маріїнську лікарню, де нарахували вісім ножових поранень голови. За інформацією телеканалу, на місце приїхали поліцейські, які затримали нападницю. У неї забрали ніж, який був очищений від крові. Відеокамери інцидент не зняли.

У поліції «Фонтанці» сказали, що «найближчим часом» буде проведена судово-медична експертиза, щоб вирішити питання про порушення кримінальної справи.

Джерело. 

2ogoloshenya