Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На ринку нерухомості Нью-Йорка встановили неймовірний рекорд суми, яку коли-небудь віддавали за апартаменти.

Пентхаус у 79-поверховому хмарочосі на Манхеттені був придбаний за захмарних 238 мільйонів доларів. Власником розкішної нерухомості став 50-річний американський мільярдер Кеннет Гріффін.

Хто такий Кен Гріффін?Він є засновником міжнародної інвестиційної компанії Citadel. Його статки оцінюють у 10 мільярдів доларів і на сьогодні він входить у топ найбагатших людей планети.

 ÐšÐµÐ½Ð½ÐµÑ‚ Гріффін

Американський мільярдер Кеннет Гріффін//Getty images

Це вже не перший рекорд з розкішною нерухомістю, що належить американському багатієві. У 2015-му він за 122 мільйони доларів придбав старовинний маєток навпроти Букінгемського палацу у Лондоні.

Цього разу він з легкістю обійшов попереднього нью-йоркського рекордсмена бізнесмена Баррі Розенстайна, який у 2014-му придбав будинок у передмісті "Великого яблука" за "скромних" 137 мільйонів доларів.

Що відомо про наддорогий пентхаус на Манхеттені?

Площа апартаментів, власником яких став Кен Гріффін, становить гігантських 2230 метрів квадратних. Пентхаус займає цілих 4 поверхи.

Космічна ціна такої нерухомості становила 10 тисяч доларів за квадратний фут.

Будівництво 79-поверхового хмарочосу з виглядом на Central Park, на верхніх поверхах якого й розташований пентхаус, ще не завершене.

Мільярдер Кен Гріффін придбав найдорожчий у США пентхаус: дивіться відео

Джерело. 

2ogoloshenya