Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Ми застерігаємо збройні сили Сирії від спроб завдати шкоди ізраїльським військовим або території, - заявили вони.

Про це повідомляється в Twitter збройних сил Ізраїлю.

Метою стали іранські підрозділу «Аль-Кудс» на території країни. Відмітимо, що іранські сили в Сирії допомагають урядовим військам боротися з супротивниками.

«Ми застерігаємо збройні сили Сирії від спроб завдати шкоди ізраїльським військовим або території», — наголошується в повідомленні.

Раніше сирійський телеканал Al-Ikhbaria повідомив в Facebook, що сирійські ППО збили десятки ракет над Дамаском. Напередодні, 20 січня, вони також відбили ізраїльський удар. Попередня атака відбулася 12 січня.

Раніше ізраїльська система ПРО перехопила ракету, випущену з Сирії.

Як повідомлялося раніше, про намір вивести військових з Сирії заявив у грудні президент США Дональд Трамп. Він пояснив це "перемогою" над "Ісламською державою". Рішення Трампа в США і ЄС сприйняли як несподіване і суперечливе. Незабаром після цього міністр оборони США Джеймс Маттіс подав у відставку.

Радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон згодом пояснив, що Вашингтон не буде виводити своїх військових з Сирії, поки терористичне угрупування "Ісламська держава" не буде повністю ліквідована і поки США не отримають від Анкари гарантій безпеки для своїх курдських союзників, які контролюють північно-східні території Сирії. Проте Туреччина ці пропозиції не прийняла і вже розпочала активну підготовку до військової операції на півночі арабської країни.

Джерело. 

2ogoloshenya