Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Польща оприлюднила повний звіт про Смоленську катастрофу: на борту Ту-154М стався вибух. Це прямий і доведений акт війни. Документ про результати розслідування Смоленської катастрофи призводить десятки доказів здійснення замаху. Згідно з головною версією польського боку, президентський літак Леха Качинського був знищений в результаті вибуху.

У Польщі опублікували повний звіт про розслідування Смоленської катастрофи, складений державною комісією Міністерства оборони країни, яка з 2016 року встановлює причину авіакатастрофи в небі над Смоленськом. Повний звіт про Смоленську катастрофу Опублікованна сайті niezalezna.pl ..

Документ приводить десятки доказів здійснення замаху, які були перевірені видатними вченими з кращих навчальних закладів світу. Також наголошується, що розслідування найбільшої трагедії Польщі за останні 70 років триватиме і надалі.

У звіті сказано, що літак був знищений в повітрі. Його зруйнували щонайменше два вибухи. Місцезнаходження тіл загиблих на землі вказує на те, що вони почали випадати з літака перш, ніж той звалився на землю. Руйнування, понесені Ту-154М, могли виникнути тільки через вибух.

Як відомо, літак з президентом Польщі Лехом Качинським на борту розбився 10 квітня 2010 року під Смоленськом. В авіакатастрофі загинули 96 осіб, включаючи президента Польщі, його дружину і високопоставлених польських політиків. 20 вересня 2016 року в Польщі відновили справу стосовно неефективного розслідування Смоленської катастрофи.

У квітні минулого року в Польщі розсекретили документи про співпрацю з РФ і свідомому замовчуванні причин Смоленської катастрофи. В одному з рапортів розвідки Польщі зазначено, що «в разі визнання провини росіян, відбудеться політична катастрофа, яка буде мати міжнародні наслідки».

У новому звіті зазначено, що літак з президентом Польщі Лехом Качинським та урядовою делегацією на борту, був знищений в результаті щонайменше двох вибухів. За словами глави підкомісії Міністерства оборони Польщі Антоні Мацеревича, відомості близько 150 прямих очевидців, а також тисячі фотографій і відеозаписів дозволили здійснити реконструкцію уламків літака.

Джерело. 

2ogoloshenya