Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Восьмирічна мексиканка Даямі запустила в небо повітряну кулю зі списком бажаних подарунків від Санта-Клауса. Кулька пролетіла за стіну мексиканскього кордону на територію Сполучених Штатів, де її знайшов житель штату Арізона Ренді Хейсс. І подарував їй майже всі подарунки зі списку.

60-річний Ренді Хейсс прогулювався з собакою містом Патагонія, що за 20 миль від кордону з Мексикою, та знайшов спущену червону кульку зі списком бажаних подарунків на Різдво.

На записці було ім'я «Даямі» та 10 варіантів подарунків, написаних іспанською. Очолюлювали список ляльки з тваринами від Enchantimals та будинок для них, також у переліку були матеріали для малювання. Хейс припустив, що кулька прилетіла з боку мексиканського кордону — міста Ногалес.

Він зв'язався з радіостанцією Ногалесу XENY та повідомив про знахідку. Репортерка запропонувала зустрітися Хейссу з Даямі на радіостанції.

Хейсс з дружиною купили більшість подарунків зі списку Даямі, хоча будиночок для ляльок та тварин Enchantimals не вдалося придбати — його розкупили. А ще вони купили подарунок для 4-річної сестри Даямі.

Коли подружжя зустрілося з двома дівчатками, то повідомило їм, що вони були «помічниками Санти» і передають їм подарунки.

Єдиний син подружжя помер дев'ять років тому, родина не втрачала можливості «поділитися Різдвом» з іншими дітьми.

Хайсс зазначив, що стіна на кордоні, як і будь-що інше, не завадить вірі дитини та її різдвяним бажанням.

Після того, як історію опублікували в газеті Washington Post, юрист з Лон-Анджелеса надіслав Даямі ляльковий будиночок від Enchantimals, щоб вона отримала ще й цей подарунок.

У Сполучених Штатах до Різдва музикант Кід Рок та комік Тайлер Перрі сплатили рахунки інших людей в магазинах на понад 500 тисяч доларів. У магазинах діє система layaway, яка дозволяє забронювати певну річ і купити її пізніше, коли бути змога заплатити. Її часто використовують на час свят, аби придбати близьким подарунки.

Джерело. 

2ogoloshenya