Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Повідомляється, що він раніше був засуджений за вбивство ватажка іншого клану.

Під час стрілянини в одному з ресторанів у центрі Відня 21 грудня вбили члена мафіозного клану з Чорногорії Владіміра Рогановіча, який раніше був засуджений за вбивство ватажка клану-конкурента.

Австрійські ЗМІ впевнені, що слід веде до двох найбільших кланів чорногорського міста Котор.

"За інформацією багатьох медіа, жертвою став Владімір Рогановіч, член "клану Ковачіан". 31-річний Рогановіч у 2009 році був засуджений за вбивство ватажка іншої банди. П’ятьма роками пізніше він вийшов з в’язниці. У травні 2017 року він знову був засуджений у Белграді до 8 місяців в’язниці за підробку документів", - пише Kurier.

Другим постраждалим, який отримав важкі поранення під час стрільби, був 22 річний Стефан В. з чорногорського міста Нікшич.

Зазначається, що "клан Ковачіан" воює протягом останніх років з іншим кланом. У 2016 році за період цієї війни лише протягом одного місяця було ліквідовано 8 осіб, 4 поранено.

Нагадаємо, що близько 13-ї години в закладі під назвою Figlmüller в центрі Відня невідомий відкрив стрілянину. В результаті було вбито одну людину, а через кілька годин поліція затримала підозрюваного.

Джерело. 

2ogoloshenya